Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makasla tırnak kesmek

Rüyada makasla tırnak kesmek

Rüyada makasla tırnak kesmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makasla tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Yaşam tazınızın bazı bölümlerinin yenilenmesi gerektiğini fark etmenizi sağlayacak olaylar yaşanabilir.

Rüyada makasla tırnak kesmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Rüyada rüya tabirleri tırnak makası görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak makası satın almak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada tırnak makası vermek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işarettir.

Rüyada tırnak makası kullanmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işarettir.

Rüyada tırnak makası hediye almak yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada tırnak makası kırmak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada altın tırnak makası görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments