Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşları makasla kesmek

Rüyada kaşları makasla kesmek

Rüyada kaşları makasla kesmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, dileklerinin de kabul olacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşları makasla kesmek gördüyseniz:

  • Çok fazla getirisi olmayan satış tabanlı işler için risk almamalısınız.

Rüyada kaşını makasla kesmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada kaşları makasla kesmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına inanılır.

Rüyada makasla kaş kesmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kaşlarını makasla kesmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yılanı makasla kesmek herkes tarafından saygı göreceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, başarılarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada saçını makasla kesmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına yorulur.

Rüyada makasla tırnak kesmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada makasla kurdele kesmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments