Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makasla elbise kesmek

Rüyada makasla elbise kesmek

Rüyada makasla elbise kesmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada makasla elbise kesmek gördüyseniz:

  • Şikayetlerinizi yüksek sesle dile getirmeniz gerilimi arttırabilir.

Rüyada elbiseyi makasla kesmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalettir.

Rüyada makasla elbise kesmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı makasla kesmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine delalet eder.

Rüyada makasla kağıt kesmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret eder.

Rüyada kaşları makasla kesmek her gün daha fazla dolacağına, umutsuzluğa düşeceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini makasla kesmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments