Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makasla kendi saçını kesmek

Rüyada makasla kendi saçını kesmek

Rüyada makasla kendi saçını kesmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret eder.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek gördüyseniz:

  • Sormak istediğiniz şeyler varsa çekinmeden sormalısınız.

Rüyada makasla saçını kesmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını makasla kesmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada saçı makasla kesmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını makasla kesmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine inanılır.

Rüyada elbiseyi makasla kesmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments