Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eteğe basmak

Rüyada eteğe basmak

Rüyada eteğe basmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eteğe basmak gördüyseniz:

  • Size yardım veya desteğe hazır olduklarını görebilir veya bir araya gelerek keyifli programlar yapabilirsiniz.

Rüyada eteğe basmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada civcivin üstüne basmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa basmak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yaklaşan güzel günlere, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine tabir olunur.

Rüyada saça basmak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Rüyada paraya basmak rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir yeri su basmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan pisliğine basmak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Rüyada evini karınca basmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments