Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça basmak

Rüyada saça basmak

Rüyada saça basmak yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, adının ülke dışında yayılacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saça basmak gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınızın karşılığını almaya başlayabilir veya doğruluklarının farkına varmanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada saça basmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, moralinin düzeleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada böceğe basmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına işarettir.

Rüyada ayağını toprağa basmak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada mezarların üstüne basmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına alamet eder.

Rüyada yılanın üstüne basmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kurbağaya basmak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, konforunun yerinde olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Rüyada turşu basmak yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada necasete basmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments