Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan pisliğine basmak

Rüyada insan pisliğine basmak

Rüyada insan pisliğine basmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, rakiplerin alt edileceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet eder.

Rüyada insan pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulundurmalısınız.

Rüyada insan pisliğine basmak kudretinin yerine geleceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yeni işler peşinde koşulacağına işarettir.

Rüyada insan pisliğe basmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, zorluklarının biteceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işarettir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, geçim derdi çekeceğine delalettir.

Rüyada kedi pisliğine basmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada at pisliğine basmak kişinin adeta gençleşeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan pisliğine basmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına tabir olunur.

Rüyada inek pisliğine basmak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işarettir.

Rüyada domuz pisliğine basmak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, evlatlarından hayır bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments