Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivin üstüne basmak

Rüyada civcivin üstüne basmak

Rüyada civcivin üstüne basmak isteklerini yerine getireceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, eksiği kendinde bulacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, çalışmalarının beğenileceğine delalet eder.

Rüyada civcivin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Hayattan ne beklediğiniz veya ne hissettiğiniz konusunda samimi olmanız karışıklıklara veya belirsizliklere neden olabilir.

Rüyada civcivin üstüne basmak çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarların üstüne basmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin üstüne basmak kudret ve hidayet sahibi olacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada akrebin üstüne basmak dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne basmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına inanılır.

Rüyada fare üstüne basmak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments