Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa basmak

Rüyada mezarlığa basmak

Rüyada mezarlığa basmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, ağlayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, geçim derdi yaşamayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa basmak gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sevdiklerini de koruyacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıklara basmak kafa olarak daha rahat edileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada mezar taşına basmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işaret eder.

Rüyada mezara basmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, giderlerin artış göstereceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne basmak geriye doğru gideceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığın üzerine basmak rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığa basmak bekarsa evleneceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada yanlışlıkla mezara basmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments