Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paraya basmak

Rüyada paraya basmak

Rüyada paraya basmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada paraya basmak gördüyseniz:

  • Ufak adımlarla ilerleyerek giderek işleri büyütebilirsiniz.

Rüyada para basmak kem gözlerden ve nazardan korunacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada paraya basmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada arıya basmak keyifleneceğine ve afiyette olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işarettir.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabıya basmak çok rahat edeceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kitaba basmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada yılanın başına basmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada küle basmak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments