Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle iş birliği içerisine girerek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek sermaye kaybedeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına yorulur.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada dokuz rakamı görmek kazancın daha da arttırılacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada dokunmuş halı görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, giderileceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada dokunmayı hissetmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saatin dokuz olduğunu görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada dokuz sayısı görmek şansının kendisinden yana olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada dokunan halı görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments