Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dokunan halı görmek

Rüyada dokunan halı görmek

Rüyada dokunan halı görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, yeni malların alınacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dokunan halı gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalı, gayretleriniz sonucu elde ettiğiniz başarılarınverimini arttırmak için çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Rüyada dokunan halı görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada dokunmuş halı görmek daha fazla mal sahibi olacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada dokunmayı hissetmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek çok daha fazla mesai harcayacağına, sonuçtan memnun kalacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada saatin dokuz olduğunu görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada dokuz doğurmak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada dokuz sayısı görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, her şeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine dokunamamak ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments