Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dokuz sayısı görmek

Rüyada dokuz sayısı görmek

Rüyada dokuz sayısı görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, kötü düşmana, huzurun ve sükûnetin geleceğine, bol rızık sahibi olunacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada dokuz sayısı gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Rüyada dokuz sayısını görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dokuz sayısı görmek huzur ve saadet bulacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerinden feragat edeceğine inanılır.

Rüyada dokuz aylık hamile olduğunu görmek iki tarafın da çok sevineceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, etrafına güzel insanların dolacağına yorulur.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dokuz doğurmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının birken beş olacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işarettir.

Rüyada birine dokunamamak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada dokuz rakamı görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, huzurunu yerine getireceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğine dokunamamak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments