Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatin dokuz olduğunu görmek

Rüyada saatin dokuz olduğunu görmek

Rüyada saatin dokuz olduğunu görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, büyük bir yenilgi alacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işarettir.

Rüyada saatin dokuz olduğunu gördüyseniz:

  • Gereken zamanı ayırabilirseniz, hayatınızda kırılma noktası olabilecek şanslı olaylar yaşamaya adaysınız.

Rüyada saatin dokuz olduğunu görmek prestij kaybı yaşayacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına işarettir.

Rüyada dokuz sayısını görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada dokunan halı görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, sevdiği insanların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye dokunamamak Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına alamet eder.

Rüyada dokuz rakamı görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada dokuz doğurmak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine dokunamamak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada dokunmuş halı görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments