Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dokuz rakamı görmek

Rüyada dokuz rakamı görmek

Rüyada dokuz rakamı görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, işinde terfi edeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, çocuklarının fazla olacağına delalet eder.

Rüyada dokuz rakamı gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada dokuz rakamı görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına işaret eder.

Rüyada dokuz aylık hamile olduğunu görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, şansın yüze güleceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye dokunamamak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına inanılır.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dokuz sayısı görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, yaşamın kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada dokunmayı hissetmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dokunmuş halı görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada birine dokunamamak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments