Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dokunmuş halı görmek

Rüyada dokunmuş halı görmek

Rüyada dokunmuş halı görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, bereket ve huzur geleceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada dokunmuş halı gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişikliğin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada dokunmuş halı görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada dokunan halı görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dokuz sayısını görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine dokunamamak kalbini kıracağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada dokunmayı hissetmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, iyiliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dokuz doğurmak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saatin dokuz olduğunu görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments