Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dokunmayı hissetmek

Rüyada dokunmayı hissetmek

Rüyada dokunmayı hissetmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dokunmayı hissetmek gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada dokunmayı hissetmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, mutluluk ve başarı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dokuz doğurmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye dokunamamak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğine dokunamamak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine delalettir.

Rüyada dokuz rakamı görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kazancının ilk önce azalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine rivayet eder.

Rüyada dokunan halı görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dokunmuş halı görmek yaraların merheminin bulunulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, mutlu olacağına ve güleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments