Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dokunmadan hareket ettirmek

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, mutlu bir insan olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, yaşama hevesinden olacağına inanılır.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek gördüyseniz:

  • Yardım talebiyle karşılaşırsanız üzerinize düşeni yapmalı ya da uygulanabilir çözümler üretmeye çalışmalısınız.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına inanılır.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dokuz sayısı görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dokuz doğurmak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine dokunamamak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, rızkının azalacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada dokunmayı hissetmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dokuz rakamı görmek parasının ve canın güvende olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet eder.

Rüyada dokunmuş halı görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments