Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneye tükürmek

Rüyada anneye tükürmek

Rüyada anneye tükürmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, gün yüzü görmeyeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneye tükürmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya iş yerinizde sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yenileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Rüyada anneye tükürmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, çok üzüntü duyulacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada yediğini tükürmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah balgam tükürmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, yakın akrabadan gelecek habere yorulur.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine delalet eder.

Rüyada birinin sana tükürdüğünü görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments