Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin yüzüne tükürmek

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Olaylar karşınıza aniden çıkabilirler.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek hayırlı işlerde yer alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze tükürmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, günahtan temizlenmeye yorulur.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hatalı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine işaret eder.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek kazancını katbekat arttıracağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, para ve makam sahibi olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments