Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sana tükürdüğünü görmek

Rüyada birinin sana tükürdüğünü görmek

Rüyada birinin sana tükürdüğünü görmek bereketli işler yapılacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin sana tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler zorlayıcı olabilir.

Rüyada birinin sana tükürdüğünü görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin sana mesaj attığını görmek ağız tadının yerinde kalacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına inanılır.

Rüyada birinin sana yüzük taktığını görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana büyü yaptığını görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine inanılır.

Rüyada birinin sana aşık olduğunu görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sana aşık olanı görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin sana baktığını görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments