Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yediğini tükürmek

Rüyada yediğini tükürmek

Rüyada yediğini tükürmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yediğini tükürmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuları en iyi şekilde yönetebilirsiniz.

Rüyada yediğini tükürmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yediği yemeği tükürmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, gitmediği yerlere gideceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğine tükürmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işarettir.

Rüyada eve tükürmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye tükürmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının tükürdüğünü görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek geniş bir rızka kavuşacağına, gelişiminin hız kazanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah balgam tükürmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments