Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah balgam tükürmek

Rüyada siyah balgam tükürmek

Rüyada siyah balgam tükürmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada siyah balgam tükürmek gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızı değiştirebilecek değişiklikler yapmak için kaynak oluşturabilirsiniz.

Rüyada siyah balgam tükürmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada balgam tükürmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah balgam görmek zaaflarına kapılacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada siyah balgam çıkarmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına inanılır.

Rüyada balgam kusmak hastalıkların şifa bulacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda balgam görmek büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, düzenli bir işe girileceğine, çok hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments