Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin yüzüne tükürmek

Rüyada annenin yüzüne tükürmek

Rüyada annenin yüzüne tükürmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, elindekileri de yitireceğine işarettir.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz, maddi konular veya duygusal alanlarda risk almak ya da yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına inanılır.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, harama göz dikmeyeceğine delalet eder.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüze tükürmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada insan yüzüne tükürmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek kısmetin açılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments