Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanın yüzüne tükürmek

Rüyada insanın yüzüne tükürmek

Rüyada insanın yüzüne tükürmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan yüzüne tükürmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek temize çıkacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, başarılarının katlanacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, hayırlı bir terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek kişinin gülen yüzünün solacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments