Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, şöhret ve hayır getireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet eder.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine inanılır.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek kendisini üzen konuların kapanacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, rızkının çeşitleneceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments