Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneye tekme atmak

Rüyada anneye tekme atmak

Rüyada anneye tekme atmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada anneye tekme atmak gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada anneye tekme atmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada tekme atmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya işaret eder.

Rüyada domuza tekme atmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine tekme atmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan tekme atmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada babaya tekme atmak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kapıya tekme atmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada fareye tekme atmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments