Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine tekme atmak

Rüyada birine tekme atmak

Rüyada birine tekme atmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulur.

Rüyada birine tekme atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda beklentileriniz karşılanmayabilir veya istekleriniz yerine getirilmeyebilir.

Rüyada ekmeğe tekme atmak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan tekme atmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Rüyada taşa tekme atmak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, verimli olacak işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babaya tekme atmak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine inanılır.

Rüyada birisine tekme atmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılana tekme atmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada arabaya tekme atmak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işarettir.

Rüyada kapıya tekme atmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments