Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıya tekme atmak

Rüyada kapıya tekme atmak

Rüyada kapıya tekme atmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıya tekme atmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda farklı yaklaşımlar içerisine girebilir, yeni bakış açıları geliştirebilir, yepyeni başlangıçlar yapma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada kapıya tekme atmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılana tekme atmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına tabir olunur.

Rüyada fareye tekme atmak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada anneye tekme atmak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, istediği makama geleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada birine tekme atmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada birisine tekme atmak rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe tekme atmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, malında azalmaya, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuza tekme atmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments