Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaya tekme atmak

Rüyada babaya tekme atmak

Rüyada babaya tekme atmak böylece kendine güveneceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına delalettir.

Rüyada babaya tekme atmak gördüyseniz:

  • Rahatsız edilmemek istiyorsunuz yani zihinsel yönden faal olamıyorsunuz.

Rüyada babaya tekme atmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, verimin kaçacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada yılana tekme atmak büyük bir proje ortaya koyacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kediye tekme atmak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada kapıya tekme atmak başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalettir.

Rüyada uçan tekme atmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada fareye tekme atmak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe tekme atmak çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına yorulur.

Rüyada anneye tekme atmak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments