Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekme atmak

Rüyada tekme atmak

Rüyada tekme atmak mutluluğunun da artacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekme atmak gördüyseniz:

  • İç sıkıntıları çekebilirsiniz.

Rüyada adama tekme atmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına inanılır.

Rüyada kapıya tekme atmak ruhen güzelleşeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada birine tekme atmak hayat düzeninin alt üst olacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, düşmanlarına da dost olacağına alamet eder.

Rüyada birisine tekme atmak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneye tekme atmak akıllı adımlar atacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına delalet eder.

Rüyada köpeğe tekme atmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuza tekme atmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babaya tekme atmak küslerin ve kırgınların barışacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments