Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuza tekme atmak

Rüyada domuza tekme atmak

Rüyada domuza tekme atmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada domuza tekme atmak gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardankurtulabilirsiniz.

Rüyada domuza tekme atmak ömrünün uzun olacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada tekme atmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğe tekme atmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada babaya tekme atmak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada uçan tekme atmak kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada birine tekme atmak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet eder.

Rüyada taşa tekme atmak eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada birisine tekme atmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments