Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan tekme atmak

Rüyada uçan tekme atmak

Rüyada uçan tekme atmak olumlu gelişmeler yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulur.

Rüyada uçan tekme atmak gördüyseniz:

  • Bazı büyük sevinçler yaşamanız olasıdır.

Rüyada uçan tekme atmak onların kıymetini bileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına delalet eder.

Rüyada arabaya tekme atmak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekme atmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada kapıya tekme atmak sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Rüyada kediye tekme atmak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayatından razı geleceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada birine tekme atmak rahat bir nefes alınacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada birisine tekme atmak işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada fareye tekme atmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, daha sonra işlerin açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments