Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareye tekme atmak

Rüyada fareye tekme atmak

Rüyada fareye tekme atmak yakında hedefine ulaşacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareye tekme atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada fareye tekme atmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneye tekme atmak günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuza tekme atmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabaya tekme atmak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada birisine tekme atmak kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılana tekme atmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğe tekme atmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada adama tekme atmak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hikmet sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments