Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlik seçmek

Rüyada terlik seçmek

Rüyada terlik seçmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına işarettir.

Rüyada terlik seçmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendiişlerinize katılımları için cesaretlendirebilirsiniz.

Rüyada terlik seçmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalettir.

Rüyada patlıcan seçmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıç seçmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada isim seçmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, sürekli ağlamaklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çanta seçmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada parfüm seçmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işaret eder.

Rüyada mezar seçmek hayatı boyunca hep sevileceğine, eğlence ve renk geleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alyans seçmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments