Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar yeri seçmek

Rüyada mezar yeri seçmek

Rüyada mezar yeri seçmek ekmeğinin de artacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar yeri seçmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya düşüncelerinizin sır olarak kalmasında fayda var.

Rüyada mezar yeri seçmek işlerinin hızlanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık seçmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine mezar seçmek ferah bir haneye sahip olunacağına, daima afiyette olacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada mezar seçmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada şemsiye seçmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada eş seçmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavun seçmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada terlik seçmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments