Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meslek seçmek

Rüyada meslek seçmek

Rüyada meslek seçmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada meslek seçmek gördüyseniz:

  • O nedenle hiçkimsenin geçmişte olduğu gibi sizin ya da ilişkilerinizin sorunlarına ayırabilecek zamanı olmayabilir.

Rüyada meslek seçmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada olmak istediğin mesleği görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eski mesleğini yapmak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada meslek değiştirdiğini görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine inanılır.

Rüyada meslek değiştirmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada meslek sahibi olmak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mesleğini yapmak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, gergin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meslek öğrenmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments