Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya saklamak

Rüyada eşya saklamak

Rüyada eşya saklamak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Rüyada eşya saklamak gördüyseniz:

  • Yeni ufuklara doğru açılmanın heyecanıyla işinize daha bir şevkle sarılıyorsunuz.

Rüyada bir eşyayı saklamak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir eşya saklamak borçlanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Rüyada eşya saklamak kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabanca saklamak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada telefon saklamak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret eder.

Rüyada şeker saklamak dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şarap saklamak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanı saklamak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, uzak bir yola gidileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments