Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon saklamak

Rüyada telefon saklamak

Rüyada telefon saklamak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yetkili bir göreve atanacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işaret eder.

Rüyada telefon saklamak gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Rüyada telefonu saklamak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu saklamak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada telefon saklamak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada delil saklamak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada küpe saklamak iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada terlik saklamak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü saklamak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek saklamak zahmet veren işlerin artacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments