Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca saklamak

Rüyada tabanca saklamak

Rüyada tabanca saklamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet eder.

Rüyada tabanca saklamak gördüyseniz:

  • Mükemmel fikirlerinizi uygulamaya koymalısınız, neler başarabileceğinizi görünce şaşırabilirsiniz.

Rüyada tabancayı saklamak edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabanca sakladığını görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabanca saklamak çok zor dönemlerin geçirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini saklamak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden para saklamak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalettir.

Rüyada bıçak saklamak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına tabir olunur.

Rüyada ilaç saklamak işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada uyuşturucu saklamak borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments