Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap saklamak

Rüyada şarap saklamak

Rüyada şarap saklamak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada şarap saklamak gördüyseniz:

  • Belli bir işe kalkışmak, belli bir hedefe ulaşmak veya zorlu bir konunun altından kalkmak istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Rüyada şarap saklamak maddi yükümlülüklerin azalacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada şarap içtiğini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şarap şişesi görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada şarap çalmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına delalet eder.

Rüyada şarap içip pişman olmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şarap şişesi kırmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada şişeyle şarap içmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine yorulur.

Rüyada şarap vermek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments