Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eşyayı saklamak

Rüyada bir eşyayı saklamak

Rüyada bir eşyayı saklamak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bir eşyayı saklamak gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada bir eşyayı saklamak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret eder.

Rüyada eşya saklamak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir eşya saklamak iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, çekilen acıların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakladığı parayı bulmak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yüzük saklamak birikiminin artacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mektup saklamak Allah’a dua edeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına yorulur.

Rüyada saç saklamak bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü saklamak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments