Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eşya saklamak

Rüyada bir eşya saklamak

Rüyada bir eşya saklamak kurulu düzeni olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına alamet eder.

Rüyada bir eşya saklamak gördüyseniz:

  • Hemen pes etmemeli ilerlemeye odaklanmalısınız.

Rüyada eşya saklamak varını yoğunu kaybedeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bir eşya saklamak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Rüyada bir eşyayı saklamak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına yorulur.

Rüyada yastığa para saklamak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurt saklamak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzük saklamak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birini sakladığını görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, kötü bir habere veya tehlikeye alamet eder.

Rüyada altın sakladığını görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments