Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker saklamak

Rüyada şeker saklamak

Rüyada şeker saklamak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada şeker saklamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kapatabilmek, kompanse etmek, manipule etmeye çalışmak ya da basit ifadeyle karşı taraftakileri ikna etmek oldukça güç olabilir.

Rüyada şeker saklamak sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada pasta saklamak garanti olacak makama oturacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birilerini saklamak birlikteliğe başlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada tabancayı saklamak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine işarettir.

Rüyada suçunu saklamak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına yorulur.

Rüyada bir şeyi sakladığını görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, ferahlık veren sözler duymaya alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para sakladığını görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin öldüğünü saklamak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments