Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanı saklamak

Rüyada cüzdanı saklamak

Rüyada cüzdanı saklamak para pul sahibi olacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, kazançta zarar edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada cüzdanı saklamak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Rüyada cüzdanı saklamak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdan saklamak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzüğünü saklamak sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada evin anahtarını saklamak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birşey sakladığını görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek saklamak eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Rüyada altın saklamak gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabılarını saklamak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments