Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar yetiştirmek

Rüyada esrar yetiştirmek

Rüyada esrar yetiştirmek hataların düzeltileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, hayatının düzene gireceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada esrar yetiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda diğerlerini sizden daha şanslı buluyor olabilirsiniz.

Rüyada esrar yetiştirmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine delalet eder.

Rüyada esrar ekmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, duraklama yaşanacağına, nimetin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada polise esrar yakalatmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada esrar tohumu görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada esrar bulmak yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada esrar çalmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına yorulur.

Rüyada ot esrar görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kazancı arttıracağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments