Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, masa başı bir işe gireceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının esrar içtiğini gördüyseniz:

  • Size yararlı tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle bir araya gelebilir veya sadık çalışnlar edinebilirsiniz.

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada esrar içeni görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada esrar içen görmek iyileşeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada sarılmış esrar görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada esrar çalmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada esrar içmek onlara sanat öğreteceğine, güllük gülistanlık olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments