Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar bulmak

Rüyada esrar bulmak

Rüyada esrar bulmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, işlerin yavaşlayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, makbul olmayan işler yapacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada esrar bulmak gördüyseniz:

  • Kararsız veya istikrarsız kişiler veya belirsizlik içeren olaylar belli bir davranış belirlemenizi zorlaştırabilir.

Rüyada esrar bulmak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ot esrar görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada esrar satın almak şifaya ve çarelere kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada esrar çekmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada esrar saklamak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, işine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada esrar tarlası görmek kurtuluşu yakalayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işarettir.

Rüyada esrar otu görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments