Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar ekmek

Rüyada esrar ekmek

Rüyada esrar ekmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada esrar ekmek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya programları uygulama veya yetiştirme çabası içerisinde olmanız bazı uyaranları gözden kaçırmanız anlamına gelebilir.

Rüyada esrar ekmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, doyasıya sefasını süreceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada esrar yetiştirmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada esrar saklamak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına işarettir.

Rüyada esrar kullanmak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada esrar satmak yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulur.

Rüyada esrar görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments