Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar çalmak

Rüyada esrar çalmak

Rüyada esrar çalmak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, hatalı yollara sapılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalettir.

Rüyada esrar çalmak gördüyseniz:

  • Pek çok kişi bunun farkında olmasına rağmen, sınırlamalardan veya kurallardan kurtulmak zor olabilir.

Rüyada esrar çalmak sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına yorulur.

Rüyada esrar satmak en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada esrar yemek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada esrar sarmak daha fazla gelir sahibi olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada esrar içeni görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada esrar görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, hem verimi yükselteceğine işaret eder.

Rüyada sarılmış esrar görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada toz esrar görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments